După 2 săptămâni în sălile de cinema, Batman a obținut încasări de peste 288 de milioane de dolari la nivel global. Fanii și criticii deopotrivă apreciază filmul, iar anul acesta pare să fie un an dacă nu dominat, cel puțin contestat de DC în fața Marvel. Sau așa credeam cu toții, acum pare ca lucrurile nu mai sunt la fel de sigure, pentru ca Warner tocmai a anunțat săptămâna aceasta o serie de întârzieri pentru filmele DC. Așadar care sunt motivele pentru amânările filmelor DC.

Mesajul Warner

2022 avea 4 filme programate de la DC: The Batman, The Flash, Aquaman and the Lost Kingdom și Black Adam, cele din urma aveau lansarea în a doua jumătate a anului. Acum, două dintre aceste filme au fost amânate pentru 2023. Puțină lume se aștepta la amânari la filmele DC.

Practic Warner Bros. a amânat Black Adam de la 29 iulie la 21 octombrie 2022. In locul lui Black Adam vom avea DC League of Super-Pets, care ar fi trebuit să apară în luna mai.

Aquaman și Regatul Pierdut a fost mutat de la 16 decembrie 2022 la 17 martie 2023. The Flash, care se tot coace, se face, se trage, iese, nu iese… Încă din 2018, a fost mutat din 4 noiembrie 2022 la 23 iunie 2023.

Totusi avem si cateva vești bune, Warner a mutat Shazam! Fury of the Gods de la 2 iunie 2023 la 12 decembrie 2022. Iar asta îl pune pe acesta în directă concurență cu Avatar 2 a lui James Cameron.

„Suntem încântați să aducem Shazam! Fury of the Gods pentru public ca un cadou de Crăciun în acest an. Familiile de toate vârstele se vor bucura cu adevărat de el.”

a declarat Jeff Goldstein, președintele Warner Bros.
Jeff Goldstein – Warner – Amanarile filmelor DC

De ce și cine este responsabil pentru amânarile filmelor DC.

Potrivit Variety, întârzierile Aquaman și Flash sunt „întârzieri de producție induse de COVID cu efectele vizuale”. Nu este clar dacă acesta este motivul real, sau lipsa de producții în 2023, dar amânările filmelor DC si mutările lasă câteva găuri mari în calendarul de lansare a filmelor de vară în 2022.

Loading

One Comment

  1. Pingback: Shazam vs Avatar, David vs Goliath - Inca Ceva

Lasă un răspuns