Channing Tatum a vorbit recent într-un interviu despre eșecul filmului standalone Gambit și despre cât de tare l-a afectat acest lucru.

Cum a început povestea Gambit?

Gambit, unul dintre mutanții preferați ai publicului, a apărut prima și singura dată pe marele ecrane în ”X-Men Origins: Wolverine” (2009). Deși Channing Tatum fusese încă de atunci în discuții să îl joace pe Gambit, rolul a ajuns până la urmă la Taylor Kitsch.

Dar la fel cum filmul a reușit să îl îngroape pentru ani buni pe Deadpool-ul lui Ryan Reynolds, la fel s-a întâmplat și cu Gambit-ul lui Taylor Kitsch. Iar cel din urmă n-a avut finalul fericit al primului.

După ani de speculații, Channing Tatum a fost atașat oficial filmului solo ”Gambit”, în 2014. Actorul a spus că planul inițial era ca el și vechiul său producător/partener Reid Carolin să regizeze împreună filmul, dar : 

Studioul nu și-a dorit sub nicio formă ca noi să regizăm. Ar fi ales pe oricine altcineva înaintea noastră, pentru că nu mai regizasem nimic până atunci.” a spus Tatum.

Vezi si: Ce vedem pe Netflix

Ar fi fost totuși dispus să treacă peste acest lucru pentru că era foarte pasionat de scenariul și viziunea pe care el și Reid o concepuseră. Versiunea lor de Gambit ar fi avut un ton asemenător cu Deadpool, fiind rated R și având elemente de comedie romantică.

”Conceptul era: singurul lucru mai greu decât să salvezi lumea este să faci o relație să meargă.” a spus Reid Carolin.

Reid Carolin & Channing Tatum

Filmul trebuia să apară inițial în octombrie 2016 dar a intrat într-un lung șir de probleme care l-au încetinit, cu rescrieri de scenariu, diverși regizori care veneau și plecau, și altele.

Cu toate acestea, ”Gambit” ajunsese într-un punct în care mai avea puțin și începea efectiv filmările.

Ce spune Tatum?

Visul frumos s-a terminat însă în 2019 când Disney a cumpărat studiourile 20th Century Fox și a anulat oficial filmul.”După ce s-a terminat cu Gambit, am rămas atât de traumatizat încât n-am mai fost în stare să mai văd niciun film Marvel. Am iubit personaju ăla. A fost chiar trist. A fost ca și când mi-aș fi pierdut un prieten pentru că eram atât de pregătit să îl joc.” a spus Tatum.

Gambit – Marvel Comics

Pe Channing Tatum îl vom putea vedea în curând la cinema în filmul ”Dog”.

One Comment

  1. Pingback: Dakota Johnson la un pas să devină ”Madame Web” - Inca Ceva

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *