Producție audio: Florin Peste Records
Sponsor oficial: Casa Jamonului
Producție video: Andrei Vrasmas
Ținută: Helens Originals

? Subscribe ➠ https://bit.ly/2JnCv10
? Facebook: https://www.facebook.com/georgianalobont/
❤️ Instagram: https://www.instagram.com/georgianalobont/
? Site Web ➠ www.georgianalobont.ro

☎️ Contact Artist ➠ Rares – 0754 554 772

Georgiana Lobonț și-a început cariera artistică de la o vârstă foarte fragedă, respectiv 4 ani. Părinții ei, povestesc că ea era fascinată să cânte și când se întorcea de la grădiniță avea ritualul ei, mergea în camera cu oglindă, se urca pe un scăunel și cânta în fața acesteia cu mâinile în șold, gesticulând ca un adevărat artist.Moștenea talentul din familie, tatăl ei, Lobonț Ioan Călin, fiind fost dansator profesionist iar sora lui, mătușa ei, Maria Lobonț, cântăreață de muzică populară.Primele cântece învățate au fost cele de grădiniță, mama și bunica ei se ocupau de tânăra talentată și o susțineau. Mai apoi, ducând-o la concursuri de muzică, ea câștigând premii, și-au dat seama de potențialul ei dar și de dorința ei acerbă de a cânta.Scoala primară, gimnazială dar și liceul le-a absolvit la Gherla. A fost 12 ani membră a grupului “Zestrea” / “Colindița” din Gherla, condus de Marinela și Constantin Istici, un grup vocal unde s-a format, în tot acest timp participând la concursuri de muzică populară. În anul 2005 a fost mugur de tezaur în cadrul emisiunii Tezaur Folcloric realizată de regretata Marioara Murărescu la TVR 1, și apoi a urmat o frumoasă colaborare cu ansamblurile “Tradiții” și “Doina” din Cluj Napoca, coregrafi Ioan și Camelia Motoc, cu care a colindat toată lumea, activând ca solist vocal.
A absolvit Scoala Populară de Arte “Tudor Jarda” din Cluj-Napoca și a urmat Facultatea de Drept “Babes Balyoi” din același oraș. A lansat până la vârsta de 26 de ani, 5 albume de muzică populară, de petrecere, colinde și pricesne. A fost prima artistă din folclor care a devenit și vlogger, filmând vlog-uri din casa ei, viața ei personală/ profesională, ținând legătura cu fanii ei într-un mod uimitor.A adunat peste 100.000 de abonați pe contul ei de YouTube în 2020, astfel primind din partea platformei, premiul, “SILVER CREATOR AWARD – YOUTUBE”, butonul de argint.
A reușit să intre pe lista celor mai populare videoclipuri de pe YouTube atât în România cât și în afara granițelor.
Se bucură de succes și este o artistă foarte cotată pe piața românească, având multe colaborări cu diferiți artiști, pe diferite stiluri muzicale. Este cunoscut faptul că Georgiana Lobonț iubește costumele populare autentice vechi, astfel că de mai multe ori în aparițiile media și-a prezentat propria colecție de costume populare românești.
Georgiana Lobonț a devenit soție în anul 2016, căsătorindu-se cu managerul ei, Rareș Ciciovan alături de care are 2 copii, un băiat și o fetiță.

Pregătesc mereu surprize muzicale pentru voi cei care mă iubiți și îmi ascultați cântecele așa că ABONAȚI-VĂ la canalul meu youtube pentru a fi la curent cu toate noutățile!

Vă pup și VĂ MULȚUMESC! ❤️
Cu drag, Georgiana Lobonț !

sursa

20 Comentarii

 1. Despre bunătate, speranță și optimism este “100 de ani”!❤️ Exact ce simt si ce gândesc eu mereu! Piesa asta mă descrie foarte bine și sper să vă regăsiți mulți în versurile ei!❤️? Vă puuuup și mulțumesc că-mi sunteți alături!❤️❤️❤️

 2. ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ te iubesc suflet bun și frumos ❤❤❤❤❤❤

 3. Superba e muzica mea preferata ❤❤❤❤❤❤❤❤

 4. Forte bine cânți , Ne vedem la ora 3 fix

 5. ❤❤❤??????

 6. Esti superba! Felicitări in continuare! Esti ca o printesa adevarata!

 7. ❤❤❤❤❤❤❤❤❤?????

 8. Meriți pe deplin !!! Bravoo

 9. Vorbe care se pot indeplini … garantez asta 100% ???‍???? ? see @Georgena Lobont … kiss ? you ??? I Whis you a nice day all your family ????

 10. Bravooo Georgiana bravooo

 11. Ești foarte frumoasa și talentată, dar te rog la următorul videoclip să numai pleci în grabă și sa ți uiți sâni acasă..

 12. Melodia mea preferata! ❤

 13. Radu hrumoasă muzica ta❤

 14. ❤❤❤❤❤❤

 15. Foarte frumos pentru copii și bebeluși despre magazinul ?????❤❤❤❤

Lasă un răspuns