A „n” parte a francizei inceputa de Steven Spielberg in urma cu 30 de ani ajunge sa existe intr-un univers paralel. De la dinozaurii se intorc suntem acum la dinozaurii merg in spatiu.
Fast Dinosaur in Space este urmatoarea parte a francizei dupa care Avatar Dinosaurs si undeva Skynet Dinos.

L-ati vazut, v-a placut? Ce parere aveti.

sursa

8 Comentarii

 1. Am asteptat foarte mult filmul fiind foarte mare fan al francizei, dar filmul asta l-am simtit cel mai departe de restul francizei. Nici macar nu mi s-a mai parut un film cu dinozauri, mai degraba reactiile personajelor in diferite situatii cu dinozauri ( paralela ei aveau sange cald si au trait si in zone artice, sunt mai inruditi cu pasarile decat cu reptilele dar nu conteaza asta). Per total l-am simtit cel mai slab film din franciza.

 2. Hai cu algoritmul, hai cu festivalul

 3. Dinozaurii sunt cu sânge cald și a existat iarna cel puțin pe vremea aia că au fost pe parcursul a multe multe milioane de ani dar laserere nu sunt ok frate 😄😄😄

 4. Încep prin a spune că sunt mare fan al primelor 3 filme. Dar am încercat să intru în sală cu așteptări cât mai mici, pentru că mai ales ultimul film din 2018 a fost cel mai slab din franciză. Și nu pot să îmi descriu experiența cu acest film decât ca un părinte care se uită la copilul lui și zice hai că poți hai că poți și e gata să aplaude la orice mic lucru pe care îl face bine, dar copilul o da in bara la fiecare pas..
  Mi-a lăsat un gust ciudat in gura, asemănător sezonului 8 din got
  Overall nota mea pentru film este 6(are un punct în plus de la mine cause dinosaurs, altfel i-aș da 5)

 5. Când am văzut trailerul am crezut că e cel mai tare film din trilogie și când colo…. fix pe dos, se pare.

 6. Sper ca nu a intrat cineva la film cu asteptari de Infinity War. Sa ne intelegem,filmul asta e facut doar ca sa iasa pe profit,nu a dorit nimeni sa iasa un film bun sau sa aduca mai multi fani.

 7. Daca tie nu iti place inseamna ca neaparat trebuie sa merg la filmul asta.

 8. Desii intial se credea ca dinozaurii au sange rece noile dovezi arata ca ar fi avut sange cald si ca existau unele specii care traiau la poli chiar daca in timplu iernii era zapada si ger.

Lasă un răspuns