Avem din nou vești din partea Sony a universului cinematic Marvel. După ce zilele trecute vorbeam de ”Madame Web”, de data aceasta ne îndreptăm privirile către alt film anunțat deja în universul Sony, ”Kraven the Hunter”.

Aaron Taylor-Johnson

Kraven va fi jucat de Aaron Taylor-Johnson care a semnat deja pentru mai multe filme. Acesta va fi următorul anti-erou din seria începută de Tom Hardy în ”Venom” și continuată de Jared Leto în ”Morbius”.

Alături de Aaron Taylor-Johnson îl vom vedea, se pare, și pe Russel Crowe. Încă nu sunt cunoscute detalii despre poveste sau despre ce rol va interpreta Crowe. Zvonurile spun că majoritatea personajelor importante vor fi membrii familiei lui Kraven.

Russel Crowe

Russel Crowe l-a mai jucat în trecut pe Jor-El, tatăl lui Superman în ”Man of Steel”. De asemenea va apărea anul acesta și în rolul lui Zeus în ”Thor: Love and Thunder”.

Filmul va fi regizat de J.C. Chandor (A Most Violent Year, Triple Frontier) și scris de Matt Holloway, Art Marcum și Richard Wenk. Holloway și Marcum au mai lucrat împreună la ”Iron Man”, ”Transformers: The Last Knight” sau mai nou la ”Uncharted”. Wenk a fost implicat mai mult în filme de acțiune precum ”The Equalizer 1&2”, ”The Expendables 2” sau ”Jack Reacher: Never Go Back”.

”Kraven the Hunter” este anunțat pentru data de 13 ianuarie 2023. 

VEZI ȘI: Dakota Johnson la un pas să devină ”Madame Web”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *