Iata si recenzia filmului. Am decis sa o scot ceva mai tarziu in contextul in care filmul este deja de ceva vreme in cinema si cine a dorit sa il vada deja a facut-o ( in marea parte evident).
Recenzia ii va deranja in mod egal pe cei care au iubit filmul si pe cei care au urat filmul, astfel ca suntem dead center 🙂

Siteul oficial: https://www.incaceva.ro

Podcastul pe Spotify: https://open.spotify.com/show/4qkE7yik4jk44ONf6CsLbQ

Pentru noutatile pe canal:
▷ FACEBOOK: http://facebook.com/incaceva
▷ INSTAGRAM: http://www.instagram.com/incaceva

Join the beersquad aka niste beri pe luna:
▷ PATREON: https://patreon.com/incaceva
▷ Comunitate: https://www.youtube.com/channel/UC2mQg-zkQaT5T1Q6AUz052Q/join

Linkuri de afiliere fara efort:
emag: https://l.profitshare.ro/l/9109989
fashion days: https://l.profitshare.ro/l/9109992

Camera: https://l.profitshare.ro/l/7369388
Microfon: https://l.profitshare.ro/l/7369397

Carti pe care ai putea sa le cumperi:
Pachetul complet Saga (5 Carti): https://l.profitshare.ro/l/7369406
sau
Urzeala Tronurilor: http://l.profitshare.ro/l/3845087
Inclestarea Regilor: http://l.profitshare.ro/l/3845089
Iuresul Sabiilor: http://l.profitshare.ro/l/3845092
Festinul Ciorilor: http://l.profitshare.ro/l/3845097
Dansul Dragonilor: http://l.profitshare.ro/l/3845102
Lumea de Gheata si foc: https://l.profitshare.ro/l/5643309
Fire and Blood in Engleza: https://l.profitshare.ro/l/5606130

Omuletul din perete:
Emag: https://l.profitshare.ro/l/7903967

Saga Witcher:
https://l.profitshare.ro/l/7494482

Pana la urmatorul clip, nu pot decat sa va urez, Happy Throning!

sursa

22 Comentarii

 1. In continuare pentru cine vrea un vin bun intrati aici si folositi COD: incaceva15
  https://www.vinexpert.ro/campania-inca-ceva-vinuri-28

  Pentru cine vrea un VPN intrati aici si folositi codul INCACEVA pentru 83% discount
  https://surfshark.deals/incaceva

  Pentru scule audio oricand orice:
  http://www.audiosys.ro

 2. A jucat Marius un rol în Team Building??
  Interesant.?

 3. Ce parere ai despre Capra cu trei iezi? Mie mi s-a parut ceva mai diferit, nu prea am vazut pe la noi productii de genul sa iasa asa din tiparul filmelor romanesti

 4. Cand apare sez 2 din HOTD?

 5. Este voita aceasta iesire din focus destul de des? nu e primul clip la care observ asta.

 6. Cred ca s-a imbatat camera…

 7. M-a distrus psihic defocalizarea :))

 8. iti recomand capra cu trei iezi, e cu 10 clase peste gluma asta comerciala

 9. Recenzie capra cu 3 iezi când?

 10. Mie nu mi-a plăcut. Actul 1 cu biroul a fost bun, cu glume bune. Actul 2 wtf is this, actul 3 mai ca nu am părăsit sala de cinema. Nota 3 cu indulgență. Foarte predictibil, plictisitor uneori.. Și eu am rămas impresionat când a început filmul dar după am rămas dezamăgit parcă mam uitat la un clip pe you tube. Nu a funcționat pentru mine nici teambuilding, nici miami bici, nici prostiile sau mai bine zis demonstrația de idioțenie a lui Shelly. Nici nu mai merg la filme românești că nu merită, aștept să iasă pe streaming. În teambuilding apropo în actul 2 și 3 nu am văzut decât cât de josnică e România. Mă uitam practic și îmi spuneam.. Păi cam așa e și în realitate.

 11. Am fost la teambuilding impreuna cu colegii de la munca, ceea ce a facut filmul de doua ori mai amuzant… Per total, si a atins scopul, adica te face sa razi… Probabil ca asa cum ai spus tu, are unele faze unde e cam prea mult, doar ca sunt anumite tipuri de oameni care le au considerat "perfecte"

 12. Dupa Pavlu, surprinzator, cel mai bun actor a fost Brenciu :))

 13. Sincer Mariuse, uneori am empatizat cu argumentele tale pro sau contra la un film, alteori nu, deși nu am scris și nu am comentat niciodată, dar acum nu te mai înțeleg, deloc, ești tare ciudat, chiar bipolar.
  Referitor la recenzia aceasta și la ultimul live. Te-ai plâns de 1 an de zile că în România nu se fac filme bune, nici măcar decente. Că actorii nu joacă bine, că sunt slabi, că nu avem scenarii bune, că avem doar drame de familie iar cinematografia noastră e la pământ. Ok, pe undeva ai dreptate. Dar acuma vine tipul ăsta de 36 de ani, Victor Canache, care după câțiva ani petrecuți în America, a venit în România și a turnat primul său film independent cu doar 250000 de euro – Capra cu 3 iezi. Alt gen de film față de ce am mai avut, o adaptare, altă concepție, altă mentalitate. Și totodată, un neica nimeni ca el (pentru că e la primul său film) a reușit să o aducă să joace în film pe Morgenstern ( vorbim totuși de Morgenstern, vorbim de actori aici, nu vorbim de interpretarea actoricească a lui Bromania, Serban Pavlu sau Liam Hemsworth – că tot vorbeai de inlocuitorul lui Witcher). Îar tu spui că filmul ăsta nu e pentru tine, că nu ai plăti bilet pentru el și că nu-ti atrage atentia (și că poate în viitor îl vei da o șansă). In schimb, la Team Building ai fost, deși îl faceai cu ou și cu oțet inainte. Dar în concluzie nici comedia nu te-a dat pe spate, e doar un pic mai bună decat Miami Bici pentru tine. Cred că e puțin prea mult să mergi la cinema la un film romanesc de comedie, în care s-a investit undeva la 700000 de euro, iar tu să il analizezi la sânge.
  Iar dacă așa gândești la 40 de ani ca în ultimul live, referitor la filme "Nu vreau să încerc să fac ceva dacă știu că nu e la superlativ" sau " Decât să fac orice, mai bine nu mai fac", atunci nu e prea bine. Dacă toți ar gandi ca tine, am ajunge să ne uitam doar la știri, nu ar mai exista filme.
  Tu înainte să-ți incepi afacerile te gândeai " bă nu le mai incep că poate dau faliment" ?

 14. Unrelated to this, dar doar ce am venit de la Capra cu 3 iezi. Sala full, miercurea la ora 8. Amazing. Deci asa se face un film romanesc frate, asa da, corectie de culoare, dialog, cadre, actorie, asa da! Foarte fain, am fost cu 10 prieteni , la toti ne-a placut. Miles ahead fața de teambuilding sincer. Nota 8.5-9

 15. Ieșit acuma niște clienți de la el și a zis că le-a plăcut doar că prea multe organe sexuale

 16. 4:51
  Exact cum zici, Marius.
  It didn't Workout.
  ?

 17. Nu am vazut filmul si nici nu vreau sa-l vad. Mi se pare ca e inspirat din comediile americane produse acum 10-15 ani cum ar fi The Hangover, American Pie, Meet the Fockers etc. Este o rețetă cinematografică copiată bine și care nu prea avea cum să dea greș. Calitatea umorului este pentru persoane cu nivel de inteligență mediu, din punctul meu de vedere. Asta s-a și dorit. Dacă avem public numeros care râde cand aude cuvinte vulgare care incep cu "p", atunci nu e un semn bun.

 18. Ce sa întâmplat cu liveul de săptămâna aceasta că fusesem la muncă și nu putusem să îl văd ?

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *