Will Smith și-a cerut scuze după ce l-a pălmuit pe Chris Rock, duminică seară, pe scena premiilor Oscar.

„Violența în toate formele sale este otrăvitoare și distructivă. Comportamentul meu de aseară, la gala premiilor Oscar, a fost inacceptabil și de neiertat. Glumele pe seama mea fac parte din meserie, dar o glumă despre starea medicală a Jadei a fost prea mult pentru mine și am reacționat emoțional”, a scris Smith. „Aș dori să-mi cer scuze public, Chris. Am întrecut măsura și am greșit. Sunt jenat și acțiunile mele nu au fost un indiciu al bărbatului care vreau să fiu. Nu există loc pentru violență într-o lume a iubirii și a bunăstării”.

Postarea a continuat: „Aș dori, de asemenea, să îmi cer scuze Academiei, producătorilor spectacolului, tuturor participanților și tuturor celor care au urmărit spectacolul în întreaga lume. Aș dori să îmi cer scuze familiei Williams și familiei mele King Richard. Regret profund că comportamentul meu a pătat ceea ce a fost o călătorie superbă pentru noi toți. Sunt o lucrare în desfășurare”.

Scuzele lui Will Smith

„Vreau să îmi cer scuze Academiei. Vreau să îmi cer scuze față de toți colegii mei nominalizați. Acesta este un moment frumos și nu plâng pentru că am câștigat un premiu. Nu este vorba despre câștigarea unui premiu pentru mine. Este vorba despre faptul că am reușit să arunc o lumină asupra tuturor oamenilor. Tim și Trevor și Zack și Saniyya și Saniyya și Demi și Aunjanue și întreaga distribuție și echipă a filmului „King Richard”, Venus și Serena, întreaga familie Williams. Arta imită viața. Eu arăt ca tatăl nebun, așa cum s-a spus despre Richard Williams”, a declarat Smith.

În timpul pauzelor publicitare, atât agentul lui Smith, cât și Denzel Washington au stat de vorbă cu Smith. În discursul său, Smith a împărtășit sfatul pe care i l-a dat Washington: „În cel mai bun moment al tău, fii atent, atunci vine diavolul după tine”.

Discursul lui Smith a continuat: „Sunt chemat în viața mea să iubesc oamenii, să protejez oamenii și să fiu un râu pentru poporul meu. Știu că, pentru a face ceea ce facem, trebuie să fii capabil să suporți abuzuri. Trebuie să fii capabil ca oamenii să vorbească nebunii despre tine. În această meserie trebuie să poți suporta ca oamenii să te disprețuiască. Trebuie să zâmbești și să te prefaci că e în regulă.”

Dacă asta scuză comportamentul de o seară înainte, dacă de fapt totul a fost o regie, probabil nu vom afla niciodată, ce este cert este că la after party Smith arata așa:

Will Smith la after party-ul de la Oscaruri