Amazon Prime Video se pregătește pentru încă un serial bazat pe o serie de jocuri video. De data aceasta, franciza vizată pentru o adaptare live-action este God of War.

Conform unor surse pentru Deadline, de adaptare se vor ocupa creatorii The Expanse, Mark Fergus și Hawk Ostby. De asemenea, se spune că va fi implicat și Rafe Judkins, creatorul The Wheel of Time. Sony Pictures Television și PlayStation Productions ar fi și ele incluse. Încă nu s-a finalizat nimic oficial pentru proiectul God of War.

god of war

O rețetă din ce în ce mai cunoscută

God of War ar fi încă un nume mare care se alătură acestui trend de adaptări live-action bazate pe serii populare de jocuri video. Amazon mai are deja în lucru un serial Fallout de care se ocupă creatorii Westworld, Lisa Joy și Jonathan Nolan, în care va juca Walton Goggins. S-a mai spus de asemenea și că Amazon vrea să facă un serial Mass Effect.  

Nici celelalte studiouri nu stau degeaba, spre exemplu Paramount+ care a confirmat deja sezonul 2 pentru Halo înainte ca primul să fi apărut. Halo va fi lansat luna aceasta, pe 24 martie. HBO lucrează la The Last of Us, cu Pedro Pascal și Bella Ramsey, care va apărea cel mai probabil undeva prin 2023. Și Netflix va lansa anul acesta un serial Resident Evil.

VEZI ȘI: Primul actor din Fallout si postere cu personajele din Halo

Franciza a fost creată de Santa Monica Studio și primul joc a apărut pe PlayStation 2 în 2005. Studioul a mai creat de atunci încă șapte jocuri pe mai multe platforme. Acțiunea jocului a avut loc inițial în Grecia Antică, urmărind răzbunarea lui Kratos pe Zeii Olimpului. Odată cu apariția God of War din 2018, povestea își schimbă inspirația și este plasată într-o Scandinavie Antică. Așadar mitologia greacă este schimbată cu cea nordică. S-a dovedit a fi o mișcare câștigătoare pentru Santa Monica Studio, care a anunțat și o continuare foarte-așteptată pentru acest an, God of War: Ragnarok.

god of war

VEZI ȘI: God of War – Recenzie Joc Video

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *