Pe 15 februarie 2022 Paramount, detinatorul francizei Star Trek, a anunțat o serie de filme și seriale care vor fi difuzate exclusiv pe Paramount+. Alături de acestea au fost prezentate si câteva filme destinate lansării în cinematografe. Cu toate acestea, efectul anuntului său nu a a fost cel dorit ba chiar a făcut ca acțiunile companiei să scadă din cauza îngrijorărilor legate de capacitatea logistica. În esență, pentru a ajunge la profitabilitate dupa cheltuieli va fi o misiune grea pentru Paramount.

În plus J.J. Abrams a dezvăluit că cel de-al patrulea film Star Trek va fi facut alaturi de distribuția originală. Un anunț cel putin surprinzător pentru mulți, mai ales pentru actori.

Chris Pine in roul lui James T. Kirk, capitanul navei Enterprise din Star Trek.

Chris Pine, ce il joaca pe James T. Kirk în franciza actuala, regizata de Abrams, și în continuările acestuia, a abordat subiectul intr-un interviu Variety.

 „Cred că toată lumea a întrebat: „Ați auzit despre asta?”, a spus el când a fost întrebat cum au reacționat el și colegii săi de scenă. „De obicei suntem ultimii care aflăm, dar știu că suntem cu toții încântați. Ori de câte ori vor să ne trimită un scenariu, suntem pregătiți pentru el.”

Practic dupa cativa ani de speculatii asupra implicarii lui Tarantino in urmatorul Star Trek si dupa sute de articole ce povesteau fie de seriale noi, fie de imposibilitatea realizarii urmatorului fim din franciza, iata ca avem prima confirmarea oficiala. Star Trek, filmul, se intoarce.ț

Intrebarea pe care acum o pune orice treky care se respecta, este de ce? De ce ai vrea sa continui cu actuala linie temporala dat fiind ca ne indepartam deja cu mult de origine, ba mai mult, filmele pana acum nu au fost primite tocmai glorios.

Vezi ultima recenzie la Lord of the Rings

Lasă un răspuns