The Batman a avut un weekend de debut impresionant la box office. Filmul lui Matt Reeves chiar a întrecut așteptările și a încasat la nivel global aproximativ 250 milioane de dolari. Este de departe cel mai bun debut din acest an și al doilea cel mai de succes din era pandemiei, după Spider-Man: No Way Home.

the batman

Tot hype-ul, review-urile pozitive și interesul pentru Robert Pattinson ca Batman se materializează într-un succes comercial care mai mult ca sigur va da naștere unei trilogii. Presiunea exista deoarece bugetul filmului a depășit 200 milioane, dar se pare că Warner Bros. s-a ales cu un câștigător. The Batman reprezintă cea mai mare victorie pentru Warner Bros. de la Joker-ul lui Joaquin Phoenix încoace.

The Batman a apărut exclusiv în cinemauri și confirmă faptul că acest tip de lansare a redevenit cea mai bună strategie. Filmul va apărea și pe streaming, mai exact pe HBO Max, la cel puțin 45 de zile de la premieră. Performanța lui The Batman nu poate decât să ne bucure pentru că este încă un indicator că lumea e pregătită și dornică să se întoarcă în cinemauri.

Cum arată în rest box office-ul

După ce a stat două săptămâni pe primul loc la box office-ul american, Uncharted este detronat de Batman. Uncharted este de asemenea un film care s-a bucurat de această revitalizare a dorinței oamenilor de a merge la cinema. De altfel, majoritatea filmelor apărute în această perioadă de revenire au făcut un profit frumos. Pe locul 3 avem încă un exemplu: Dog. Cu un buget de 15 milioane, Channing Tatum și Reid Carolin au obținut până acum încasări de peste 40 milioane.

Ne putem aștepta la o supremație a lui The Batman la box office în următoarele săptămâni. De asemenea așteptăm cât de curând și vești oficiale despre un sequel, vești care par iminente. Se știe deja că vor urma și cel puțin două spinoff-uri sub formă de seriale pe HBO Max. Cel cu The Penguin în rol central se va întâmpla sigur, mai ales după ce interpretarea lui Colin Farrell a fost printre cele mai apreciate din film. Se spunea la început că va mai exista un spinoff centrat pe departamentul de poliție din oraș, Gotham PD, dar se pare că planurile s-au schimbat. Matt Reeves a declarat recent că acea poveste s-a transformat practic în una legată mai mult de Arkham. Regizorul a mai spus că acest spinoff va fi asemenea unui film horror în care Arhkam Asylum e casa bântuită.

VEZI ȘI:The Batman (2022) – Recenzie Film + GIVEAWAY Oreo

VEZI ȘI:Toching Muviz 139 – After Batman

One Comment

  1. Pingback: Amânările Filmelor DC - Inca Ceva

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *