”The Continental” va fi un prequel al seriei de filme responsabilă pentru resuscitarea filmelor action-revenge – ”John Wick”.

Povestea va urmări începuturile lui Winston (patronul hotelului, jucat în ”John Wick” de către Ian McShane). Acțiunea se va desfășura în anii ‘70 și ne va dezvălui cum Winston a ajuns să dețină hotelul Continental.

O parte din distribuție era deja anunțată, Colin Woodell jucându-l pe Winston, iar Mel Gibson un personaj nou numit Cormac. 

THE CONTINENTAL
Mel Gibson, Colin Woodell

VEZI ȘI: ‘The Continental’: Release Date, Cast, & Everything We Know So Far About the ‘John Wick’ Prequel Show

Li se vor alătura mai nou încă 5 nume nu chiar cunoscute: Katie McGrath (Supergirl), Ray McKinnon (Sons of Anarchy, Mayans MC), Adam Shapiro (Never Have I Ever, Mank), Mark Musashi (Iron Fist-cascador) și Marina Mazepa (Malignant). 

THE CONTINENTAL
Katie McGrath, Ray McKinnon, Adam Shapiro, Mark Musashi și Marina Mazepa

”The Continental” îi are ca scriitori și producători principali pe Greg Coolidge și Kirk Ward care au mai lucrat împreună la Wayne , un serial de la Amazon.

Mini-seria are potențial și așteptăm cu interes primele imagini. ”The Continental” nu are încă o dată de lansare dar știm că va avea 3 părți și va apărea pe Starz.

VEZI ȘI: Mission: Impossible 7 atinge costuri extreme. De ce?

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *