Clasificarea serialelor în funcție de numărul de telespectatori este o provocatoare, deoarece cifrele de audiență pot varia în funcție de regiune, platforma pe care au fost difuzate și perioada de timp. În plus, pentru unele seriale, mai ales cele mai recente difuzate pe platforme de streaming, cifrele exacte de audiență pot fi greu de determinat. Totuși, putem face o estimare bazată pe informațiile disponibile și pe popularitatea generală a serialelor respective.

Cele mai bune seriale din toate timpurile:

  1. Game of Thrones – Cu momente care au captivat milioane de telespectatori la nivel global, acesta este adesea considerat unul dintre cele mai urmărite seriale din istorie, mai ales în perioada sa de vârf. Pentru playlistul Inca Ceva click aici.
  2. Friends – Acest serial a avut audiențe uriașe pe durata difuzării sale originale și continuă să atragă noi fani prin redistribuirea pe diverse platforme de streaming.
  3. The Simpsons – Cu decenii de difuzare, „The Simpsons” a avut o audiență constantă și impresionantă, făcându-l unul dintre cele mai longevive și urmărite seriale.
  4. Breaking Bad – Popularitatea acestui serial a crescut exponențial, mai ales în ultimele sezoane, devenind un fenomen cultural.
  5. The Big Bang Theory – Acest serial a avut audiențe mari, în special în Statele Unite, unde a fost unul dintre cele mai urmărite seriale de comedie în timpul difuzării sale.
  6. Sherlock – Deși nu are atât de multe episoade, fiecare lansare a fost un eveniment major, atrăgând milioane de telespectatori din întreaga lume.
  7. Twin Peaks – „Twin Peaks”, un serial care a redefinit genul misterului și a avut un impact profund asupra storytelling-ului în televiziune, oferind o experiență unică și suprarealistă telespectatorilor.
  • 8. Mad Men – Deși nu a avut cifre de audiență la fel de mari ca alte seriale din această listă, „Mad Men” a fost extrem de popular și a avut un public loial.
  • 9. The Wire – Apreciat mai mult retroactiv, „The Wire” nu a avut audiențe uriașe în timpul difuzării inițiale, dar a câștigat o popularitate imensă și respect în timp.
  • 10. Stranger Things – Este unul dintre cele mai populare seriale de pe Netflix, atrăgând un număr mare de telespectatori, mai ales la lansarea noilor sezoane.

Este important de menționat că aceste clasamente pot varia în funcție de surse și metodologiile de măsurare a audienței, iar popularitatea unui serial nu reflectă neapărat calitatea sa.

Loading

Lasă un răspuns