Dupa 4 ani de asteptare avem si trailerul oficial pentru The Flash. Trailerul 2 de fapt pentru ca sigur vom mai avea unul inainte de lansare. Ce mi-a placut, ce nu si toate dintre ele.

Siteul oficial: https://www.incaceva.ro

Podcastul pe Spotify: https://open.spotify.com/show/4qkE7yik4jk44ONf6CsLbQ

Pentru noutatile pe canal:
▷ FACEBOOK: http://facebook.com/incaceva
▷ INSTAGRAM: http://www.instagram.com/incaceva

Join the beersquad aka niste beri pe luna:
https://patreon.com/incaceva
https://ko-fi.com/realincaceva
▷ Comunitate: https://www.youtube.com/channel/UC2mQg-zkQaT5T1Q6AUz052Q/join

Linkuri de afiliere fara efort:
emag: https://l.profitshare.ro/l/9109989
fashion days: https://l.profitshare.ro/l/9109992
Camera: https://l.profitshare.ro/l/7369388
Microfon: https://l.profitshare.ro/l/7369397

Parteneri ai canalului:
Pentru vin bun si super discount folositi cod: incaceva15
https://www.vinexpert.ro/campania-inca-ceva-vinuri-28
VPN cu 83% discount COD: INCACEVA
https://surfshark.deals/incaceva
Pentru scule audio oricand orice:
http://www.audiosys.ro

sursa

9 Comentarii

 1. Pentru un fan al serialelor Arrow , The Flash , Legends of Tomorrow (fan doar al serialelor , fara implicare mare in DC ) , ma simt total dezorientat fata de toate universele .

 2. Daca vor baga și scena de la finalul animației "Flash point", atunci când Flash îi dau lui Bruce scrisoarea de la Thomas, iar Bruce începe să plângă. Atunci o sa încep și eu să plâng și filmul o să fie de 10 ori mai bun! 😀

 3. 1:50 cum suntem in Limbo daca vorbim de DC? 😂

 4. Costumul lui Flash 2 cred ca e un costum al lui Keaton cu urechile taiate si revopsit.

 5. Ce parere ai de Serialul The flash ? crezi ca Grand Gustin era mai bun pt rol?

 6. Animația Flashpoint e superbă, dacă și filmul e măcar pe jumătate la fel de bun o să merite din plin să fie văzut. In orice caz GG pentru analiză dl. Marius.

 7. Initial nu eram foarte hyped pt filmul asta dar dupa ce am vazut trailerul sunt de parere ca are potential si sper sa fie o concluzie buna pt vechiul DCEU

 8. E trist ca au ramas aceste 3 filme ca left-overs, iar dintre ele doar Flash are o oarecare relevanța pentru universul… care nu mai exista. Si la cate elemente sunt in trailer imi e teama ca filmul o sa fie un dezastru plin de chestii, multe si nedezvoltate. Dintre toate cel mai greu va fi sa ii integreze pe zod si supergirl, parerea mea. Altfel, filmul putea avea o acțiune relativ simpla si clara cu cei doi flash si cei doi batman. Also, nu e exclus ca Michael Keaton sa il joace pe Thomas. Nu a zis nimeni ca el e Bruce Wayne. Chiar mi se pare amuzant cum Barry se balbaie "you're. You're " poate voia sa spuna Bruce, dar thomas il opreste si spune I'm Batman!
  Totusi imi pare rau de starea deplorabila a dceu si faptul ca din tot ce a mai ramas din el a trebuit sa fie fix Ezra Miller, iar Henry Cavil nu. Insane.
  Also, mie din planul lui James Gunn, din ce a anuntat pana acum, nu imi surâde mai nimic. Iar pare ca nu vom avea o introducere clara si corecta pentru fiecare core-member al Justice League. Poate ma insel. A zis ca astea sunt doar o parte din proiecte, nu toate, dar deocamdată tot ce avem sunt batman si superman. Oare chiar e asa greu sa copieze reteta marvel? N-am nimic cu a incerca o alta reteta dar… 10 ani de încercat rețete i-au adus aici. In punctul asta, just copy marvel. Si ei o dau in bara post endgame dar au avut 10 ani de succes incontestabil.

 9. Pe când dansul dragonilor? 😢

Lasă un răspuns