Netflix a decis sa ridice mingea la fileul streamingului, asa ca au lansat ieri seara 3 teasere / trailere + un behind the scenes. Iar toate 4 arata impecabil, cel putin in faza asta. Daca vor si reusi sa livreze conform asteptarilor, ei bine asta urmeaza sa vedem. Ce am vazut pana acum pare sa indice ca DA, Netflix schimba macazul.

sursa

7 Comentarii

  1. the first one

  2. iubesc clipurile astea târzii

  3. One piece este cu adevarat unul dintre cele mai longevive serii anime, dar mai sunt cateva mai lungi decat OP care a ajuns la 1020 de episoade deja si manga se pregateste de Final Saga, Wano fiind ultimul arc din manga si anime. Zic asta doar ca sa completez, nu vreau sa credeti ca eu critic ce a zis Marius in episod. Va respect❤

  4. 1899 poate sa fie un serial genial, sa vedem ce iese

  5. One piece are 1020 de ep și 152 de cap manga în 101 vol dar se apropie de final creatorul Eiichiro Oda a anunțat ca și ia pauza o luna pentru a pregăti arcul final Oan piese mai are în jur de 2-3 ani și se termina ultimul arc va avea peste 100 de cap dar nu mai mult de 200 așa a spus Oda. Cel mai lung anime e Sazae san 9700 de ep fiecare are o durata de 10 minute, One piece nui decât pe locul 7 la cele mai lungi animeuri.

Lasă un răspuns