Sper sa va placa, nu uitati de like, share, comment si subscribe. Daca aveti preferinte pentru clipuri viitoare hit the comment button.

Siteul oficial: https://www.incaceva.ro

Podcastul pe Spotify: https://open.spotify.com/show/4qkE7yik4jk44ONf6CsLbQ

Pentru noutatile pe canal:
▷ FACEBOOK: http://facebook.com/incaceva
▷ INSTAGRAM: http://www.instagram.com/incaceva

Join the beersquad aka niste beri pe luna:
▷ PATREON: https://patreon.com/incaceva
▷ Comunitate: https://www.youtube.com/channel/UC2mQg-zkQaT5T1Q6AUz052Q/join

Linkuri de afiliere fara efort:
emag: https://l.profitshare.ro/l/9109989
fashion days: https://l.profitshare.ro/l/9109992

Camera: https://l.profitshare.ro/l/7369388
Microfon: https://l.profitshare.ro/l/7369397

Carti pe care ai putea sa le cumperi:
Pachetul complet Saga (5 Carti): https://l.profitshare.ro/l/7369406
sau
Urzeala Tronurilor: http://l.profitshare.ro/l/3845087
Inclestarea Regilor: http://l.profitshare.ro/l/3845089
Iuresul Sabiilor: http://l.profitshare.ro/l/3845092
Festinul Ciorilor: http://l.profitshare.ro/l/3845097
Dansul Dragonilor: http://l.profitshare.ro/l/3845102
Lumea de Gheata si foc: https://l.profitshare.ro/l/5643309
Fire and Blood in Engleza: https://l.profitshare.ro/l/5606130

Omuletul din perete:
Emag: https://l.profitshare.ro/l/7903967

Saga Witcher:
https://l.profitshare.ro/l/7494482

Pana la urmatorul clip, nu pot decat sa va urez, Happy Throning!

sursa

14 Comentarii

 1. Primul

 2. Eu:Da si ce gen ziceai ca e filmul asta
  Marius: 0:17
  Eu:da merci

 3. Ahaaa…. era pe vremea aia când himenul stăpânea lumea😁😁😁😁

 4. am văzut primul episod și atât

 5. N-ar mai trebui sa faci intro-ul ala asa. Ar trebui sa-l faci de acum incolo astfel: Esti pe strada si iti cade un soarece in gura si il inghiti.

 6. idk , vad masters of the universe si vreau sa vad ……protagonistul you know …… era ok daca era she la protagonista , dar reclamele te mint si au facut-o pe she la "stronk " facand barbati sa para inutili si sa fortezi woman power , exista femei puternice pe spatele lor fara sa faci barbatii sa para cretini , idk e enervant cand se intampla imi fortezi pe gat sa zic ca e fata puternica , is rey skywalker all over again

 7. O recenzie corecta si bine povestita mai ales ca ai explicat si de Mattel. Poate nu multi stiu ca firmele de jucari atunci cand o anumita serie incepe sa scada in vanzari sau vor sa-o readuca in vedere apeleaza la o miniserie sau la un comicbook. Recomand pe Netflix "the Toys that made us", foarte interesant de vazut ce inseamna industria jucariilor, mai ales pentru colectionari. Cam de acelasi tratament are parte si seria TMNT, parca de la fiecare serie sunt din ce in ce mai de prost gandite.

 8. Daca imi aduc bine aminte e posibil sa fi fost transmis si de tvr undeva prin anii 2000

 9. De ce consideri ca este slaba povestea? Multi spun asta si nu inteleg exact la ce se raporteaza? Hamlet? It s a freakin show about toys :)) Productia originala He man, ca fapt divers, este oribila. Animatia este extrem de ieftina si chiar si animatorii recunosc asta. Iar legat de Kevin Smith, eu cred ca a facut o treaba mai mult decat onorabila avand in vedere "materialul de lucru". Multe momente memorabile dar nu vreau sa dau spoilere. Iar povestea este despre he man, exat cum ZSJL este despre superman, desi superman apare foarte putin. Nu e feminist si nici woke, e doar o poveste he man "maturizata". Cei care fac scandal, o fac pentru views si tractiune pe canal. Sunt efectiv otv u youtubului.

 10. Ferească Dumnezeu de astfel de seriale, filme sau animații! Fiecare minut petrecut să-l vad e echivalent cu un an de terapie.

 11. Văzut foarte slab🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️

 12. Inca prefer seriarul din 2006, dar since mia placut, nu ma asteptam sami placa, insa finalul acestuia, nepoticide, nu era ceva la care mam asteptat,…ah daca nu stiati numele adevarat a lui Skeletor este Keldor, fratele jumatate mai invarsta a Regelui Randor, tatal lui Adam cea cel face unchiul sau,

 13. A fost groaznic .😂😂am luat țeapă 😂😂

 14. Chiar exista persoane din Romania care cunosc He-Man si urmaresc seria asta? Am vazut seria din 2002 cand eram copil si mi-a placut foarte mult dar dupa ce am aruncat o privire peste Revelation l-am oprit pentru ca a inceput sa ma calce pe nervi. E prima productie care m-a enervat din cauza ideologiilor politice de la noua trilogie Star Wars si daca nu era suficient, scenariul pentru poveste a fost ingrozitor de prost scris!!

Lasă un răspuns