17 Comentarii

 1. Drept este ca v-a schimba industria cinematografica respectiv VFX.

 2. Nu îmi place , nu vreau , nu am nici un interes să trăiesc în viitorul Wall-E . Înțeleg că lumea evoluează și unele joburi vor dispărea cu timpul dar nu , și de ce am zis Wall-E și pe care îl recomand să îl vedeți sau revedeți filmul , pentru a nu necesita să trecem prin acel arc ( care a luat ani ) doar ca să ajungem la aceiași concluzie ca și ei , doar ne uităm la film și învățăm și lecția ,nu pierdem nici ani aceia și plus vedem și o poveste drăguță de dragoste ????. Nu am fost eu cel mare susținător al protestului de actori și scriitori dar am fost cu ei cu partea de AI . Ca de fiecare dată un video bun Marius <(⁠•⁠‿⁠•⁠).

 3. Oho…asteptam acest video mai mult decat astept DD!????????????????

 4. Parerea mea: abia astept sa vad un film creat 100% de Sora AI!???? Si abia astept sa am acces la aplicatie!

 5. Daca imi dai voie o gluma: primul video creat de mine cu SORA AI va fi DD part 3!????????????????

 6. La mai multe clipuri de genul

 7. Foarte interesant. Se pare ca promptruriile de AI sunt ca si cautatul pe google. TOATE lumea poate sa foloseasca google search DAR doar anumiti oameni pot sa obtina din el FIX ce vreau.

 8. Foarte interesant clipul…părerea mea este ca fie ca ne place, fie ca nu, în această direcție se va îndrepta totul, acum dacă vor fi filme mai bune decât ce s-a făcut până acum, eh cred ca poate doar la capitolul grafică, acțiune/lupte șamd….dar un scenariu bun va fi tot timpul mai bine scris de un om…

 9. Evolutia tehnologiei nu poate fi oprita.Si nici nu cred ca Ai-ului i se poate pune bariere. Probabil ca oamenii de azi vad o mare diferenta intre ceva creat de om si ceva creat de AI.Dar generațiile de peste 10-20-30 de ani vor avea cu siguranta o viziune diferită.(citi dintre noi se mai uita azi la TV de exemplu). Atit timp cat ajutorul AI poate impinge limita imaginatiei umane in creație eu nu am nici un motiv sa nu explorez si sa ma bucur de asa ceva! Omul si societatea trebuie sa se adapteze la noile realități si sa lase progresul liber sa se desfasoare!

 10. Foarte interesant, bravo pentru clip

 11. Eu cred ca exista posibilitatea sa avem o scurts perioada in care lumea sa fie fascinata de creatii A.I. dar nu cred ca o sa "fure" job-urile artistilor pentru ca omul nu poate sa functioneze fara alta figura umana cu care sa se identifice, pana la urma suntem animale evouluate dar tot animale suntem si avem nevoie de alte animale ca sa fim sanatosi mintal. Totusi cred ca a.i.-ul va "fura" job-urile tehnicienilor care lucreaza in behind the scenes.

 12. Hai cu un “JOI” precum in Blade Runner 2049 ! Ar pune capat multora !

 13. mai vrem, ne place, ne uitam❤

 14. Și eu care m am apucat de UE5 ????

 15. AI-ul asta este ca un ciocan fie bati cuie, fie iti dai peste degete cu el. Eu il vad folosit in marketing foarte mult, ceva prezentare de produs, reclame. Poate si in arhitectura sa-ti faca un short despre casa, apartament, birou.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *