Jujutsu Kaisen 0 este, fără îndoială, cel mai tare film anime al anului. Cu o performanță record încă de la lansare. Deși filmul este încă prezentat în cinematografe și în regiuni limitate din întreaga lume, șansele de a intra online sunt destul de mici. Cel puțin pentru moment. Cu toate acestea, în acest articol, vom discuta dacă filmul va ajunge pe Crunchyroll, Funimation, Netflix sau orice altă platformă de streaming.

În ceea ce privește lansarea în cinematografe a lui Jujutsu Kaisen 0, filmul a avut premiera în multe părți ale Statelor Unite și Europei. Cu toate acestea, există încă o umbră asupra disponibilității în streaming a filmului. Dacă există printre voi cineva care nu știe despre ce este vorba în film, am să vă dau puțin context fără a oferi vreun spoiler.

Filmul este o adaptare a unui singur tankōbon numit „Jujutsu Kaisen 0”. Care a venit după seria originală. Povestea îl prezintă pe Yuta Okkotsu, un elev de liceu în vârstă de 16 ani, blestemat de prietena sa din copilărie Rika. Rika își pierde viața în urma unui accident. Spiritul ei este blestemat și se lipește de Yuta și scapă de sub control. Fiind considerat extrem de periculos, Okkotsu este adus la execuție. I se oferă șansa să se alăture Liceului Jujutsu, unde este antrenat și ajutat să-și controleze energia blestemată de către Gojo.

Crunchyroll?

Nu există încă nicio veste oficială. Însă, cu siguranță, Crunchyroll îl va primi cu mult înainte de Netflix, Funimation sau orice altă platformă.

Funimation?

Din păcate Funimation nu este încă disponibil în România. Filmul va fi distribuit și aici, însă până și americanii vor mai avea de așteptat.

Netflix?

Primul sezon din serial este distribuit pe Netlfix. Însă nu la noi în țară 🙂 Cel mai probabil nu vom avea parte nici de film prea curând.

Așadar…

Platformele principale care oferă Anime content în momentul de față nu ne sunt de mare ajutor. Însă cu siguranță filmul își va face loc și pe căile maritime. Așa că cheers mateloți și ape liniștite!

2 Comentarii

  1. Simon Dorel

    Exista ca JJK 0 sa fie al doilea film anime al anului totul depionde de One Piece Film Red, de care am auzit ca se va lanssa in Romania in octombrie

Lasă un răspuns