Dupa 5 ani de la anuntul initial, dupa 3 ani de amanari, dupa o amanare recenta de inca 3 aluni, iata ca in sfarsit avem mult asteptatul Morbius, in cinema. Multi nu credeam ca vom mai apuca sa il vedem, fiind pus in aceiasi oala cu Top Gun 2. Totusi a venit, daca a si reusit sa loveasca tinta, asta este alta discutie.

Filmul este regizat de si ii are in rolurile principale pe

O noua recenzie Inca Ceva. Discutam despre partile bune si partile mai putin bune. Sper sa va placa, nu uitati de like, share, comment si subscribe. Daca aveti preferinte pentru clipuri viitoare hit the comment button.

Siteul oficial: https://www.incaceva.ro

Podcastul pe Spotify: https://open.spotify.com/show/4qkE7yik4jk44ONf6CsLbQ

Pentru noutatile pe canal:
▷ FACEBOOK: http://facebook.com/incaceva
▷ INSTAGRAM: http://www.instagram.com/incaceva

Join the beersquad aka niste beri pe luna:
▷ PATREON: https://patreon.com/incaceva
▷ Comunitate: https://www.youtube.com/channel/UC2mQg-zkQaT5T1Q6AUz052Q/join

Linkuri de afiliere fara efort:
emag: https://l.profitshare.ro/l/9109989
fashion days: https://l.profitshare.ro/l/9109992

Camera: https://l.profitshare.ro/l/7369388
Microfon: https://l.profitshare.ro/l/7369397

13 Comentarii

 1. Recomand Mencave ?

 2. Disappointing
  Not horrible but still meh

 3. Nu l-am văzut încă, dar chiar aseară mi-a povestit cineva despre film și era foarte entuziasmat (nu e fan Marvel, deci poate e și ăsta un factor)

 4. Poate e o întrebare puerila, dar Marvel/Disney nu ar putea sa cumpere înapoi drepturile pentru Spider-Man și tot ce are Sony legat de el?

 5. 7:34 legat de "boala sony" ca se bate protagonistul cu un antagonist cu exact aceleasi puteri vine de la Marvel care face asta primul daca nu primele 2 filme ale unui personaj si din pacate a mers prea bine o perioada, asa ca orice film cu supereroi incearca sa imite asta in speranta ca fac si ei 3 lei la boxoffice.

 6. Dacă mai făcea Eminem o melodie despre Morbius, era primit mai bine de fani :))

 7. Comentariu pentru algoritm

 8. Și când se spunea că va fi filmul anului,vai săriți :))))) și acum abia atinge borna notei de 6. Nu știu,nu l-am văzut încă,…dar Sony sunt acolo unde trebuie sa fie, au succes și fără note IMDb,recenzii cu opinii slabe privind filmul,nu se pot face filme de fanboy,ci se produc filme comerciale,au succes in mare parte, adică Morbius bănuiesc că va rupe box office-ul fata de Matrix Ressurections.

 9. Un film cu Mephisto for the memes chiar ar fi bine venit ?

 10. Pingback: Morbius și impactul amânărilor. - Inca Ceva

 11. maria andonache

  Buna ziua, va multumesc frumos pentru articol si toate detaliile date. Va multumesc inca o data pentru detaliile aditionale aduse in articol!

Lasă un răspuns