The Batman este foarte aproape de premieră iar entuziasmul fanilor se simte. Aflăm din ce în ce mai multe detalii și despre planurile de viitor ale lui Matt Reeves pentru dezvoltarea lore-ului din Gotham City. HBO Max lucrează deja la două seriale: unul cu departamentul de poliție al orașului – Gotham PD, iar altul cu The Penguin aka Oswald Cobblepot, jucat de Colin Farrell.

Ce spun cei implicați

Dylan Clark, unul dintre producătorii The Batman, a discutat recent despre acest spin-off și a spus: 

O să îl facem cu Colin (Farrell) și vom vedea ascensiunea la putere a lui Oz (Oswald). O să fie o poveste de genul Scarface. Suntem entuziasmați că putem face o poveste de sine stătătoare, dar vor fi referințe și la film. Ba chiar îl veți putea revedea și zice: ”Aha, deci la asta făcea referire acea replică”

penguin

Colin Farrell a oferit de asemenea mai multe detalii despre serial și firul narativ pe care îl va urma. Vor fi analizați factorii din trecut cu rolul cel mai important și influent în viața și personalitatea lui Oswald. În același timp, Farrell a spus că cel mai probabil acțiunea din serial se va desfășura imediat după evenimentele din film. Acesta a mai zis:

O să facem un ocol în lumea lui Oz și o să vedem cum începe să viseze la putere…E un personaj minunat și îi vom explora vulnerabilitățile. Evident că este un personaj care se folosește de violență, însă toți avem slăbiciunile noastre. O să fie interesant să îi găsim punctele sensibile.

La ce ne putem aștepta de la The Penguin

Așadar ne putem aștepta la destule flashback-uri presărate printre toate acțiunile și manevrele agresive pe care Oswald le va face în lumea criminală a Gothamului, în stilul lui Tony Montana în Miami.

Serialul sună bine și acest ton de gangster-flick se potrivește la fix cu povestea villainului DC. Colin Farrell a mai oferit și altă legătură în acest sens când a spus că varianta sa a personajului este inspirată, la un nivel emoțional, și de Fredo din The Godfather.

penguin

Dacă succesul lui James Gunn cu Peacemaker poate fi un indicator că această rețetă de spinoff funcționează, nu putem decât să sperăm că istoria se va repeta și pentru The Penguin.

Penguin este printre cei mai populari villaini ai lui Batman și va apărea pe marele ecrane pentru a treia oara. Prima dată a fost jucat de Burgess Meredith în Batman: The Movie (1966). A doua oară de Danny DeVito în Batman Returns (1992). Este știut deja că, în noul Batman, Pinguinul nu va fi villainul principal și va apărea doar în cateva scene.

Colin Farrell va debuta ca The Penguin în Batman-ul făcut de Matt Reeves, săptămâna aceasta la cinema. Robert Pattinson îl va juca pe Bruce Wayne, Zoë Kravitz va fi Catwoman iar ca villain principal îl vom vedea pe Paul Dano în rolul lui The Riddler. 

Dacă vrei să vezi filmul în avanpremieră, miercuri pe 02.03.2022 la ora 19:00, alături de comunitatea Inca Ceva, într-un eveniment organizat împreună cu Recenzii Filme Cinema la Cineplexx Băneasa, îți poți lua bilet de aici:

BILETE: https://www.cineplexx.ro/purchase/wizard/1191-28329/tickets 

VEZI ȘI: Noul Batman – Reactie Trailer

One Comment

  1. Pingback: Chris Hemsworth va fi villainul in Mad Max: Furiosa - Inca Ceva

Lasă un răspuns