În ianuarie 2022 s-a anunțat pentru prima dată că Jason Momoa se va alătura francizei Fast and Furious. Dacă ne uităm la personajele masculine big-and-badass-type care apar în seria de filme, și Momoa se potrivește la fix. Nu se știau detalii însă despre ce rol va avea acesta în al 10-lea film Fast & Furious. 

Într-o apariție publică la premiera filmului The Batman, unde a venit să o susțină pe fiica sa vitregă Zoë Kravitz, Momoa a vorbit despre ce rol va avea în Fast 10:

Va fi distractiv. O să joc personajul negativ, lucru pe care nu l-am mai făcut de mult timp. Acum, în sfârșit pot să fiu băiatul rău. Un băiat rău foarte extravagant.

jason momoa
Jason Momoa și copiii la premiera The Batman

Jason Momoa urmează o rețetă cunoscută

Ca și în cazul lui Chris Hemsworth, care va juca villainul în următorul Mad Max, sau Henry Cavill, care a avut mare succes cu rolul negativ din Mission: Impossible – Fallout, va fi interesant să-i vedem abordarea și lui Jason Momoa. Actorul ne-a obișnuit în ultimii ani cu roluri eroice în filme ca Aquaman, Justice League sau Dune și în seriale ca See sau Frontier. Deci va fi o schimbare bine-venită să îl vedem și de partea cealaltă a baricadei.

VEZI ȘI: Chris Hemsworth va fi villainul in Mad Max: Furiosa

Se zvonește că Fast 10 va reprezenta finalul francizei și va fi împărțit în două filme. În afară de Dwayne Johnson care a declarat concret că nu va reveni, ne putem aștepta ca toate fețele obișnuite să apară în F10. Nu știm însă dacă îl vom mai vedea și pe John Cena alături de Vin Diesel, Tyrese, Ludacris, Michelle Rodriguez și restul. Actorul care a avut recent un succes imens cu Peacemaker, și-a manisfestat dorința de a reveni în familia FF, dar deocamdată nu s-a anunțat nimic.

Pe postul de regizor se va întoarce alt om de al casei, Justin Lin. Acesta a fost implicat în franciză încă de la început, regizând Tokyo Drift și Fast&Furious (2009). A mai regizat apoi și FF5, FF6 și FF9. Pentru scenariu este aceeași poveste, se va ocupa Chris Morgan, alt veteran al seriei.

jason momoa

Producția pentru Fast 10 urmează să înceapă undeva prin primăvara aceasta. Data de lansare a filmului este 19 mai 2023. Până atunci, vom putea să îl mai vedem pe Jason Momoa în Aquaman 2 la finalul anului pe 16 decembrie.

Lasă un răspuns