Președintele Marvel Studios, Kevin Feige, a oferit noi detalii despre serialul care va apărea pe Disney+ și despre tonul violent pe care îl va avea. De asemenea au apărut și imagini noi cu Moon Knight în alt costum.

moon knight

Într-un interviu recent cu Empire, Feige a spus că personajul va fi brutal si că vor să vadă cât de departe pot merge. Acesta a declarat:

A fost o plăcere să lucrăm cu Disney+ și să vedem cum limitele a ceea ce putem face se schimbă. Sunt momente (în miniserie) când Moon Knight atacă alt personaj într-un mod gălăgios și brutal, iar reacția inițială ar fi ”Hai să temperăm puțin treaba, nu?” Nu. Nu temperăm nimic. Este o schimbare de ton. Ăsta este un lucru diferit. Ăsta e Moon Knight.

VEZI ȘI: Marvel’s Moon Knight Is ‘Brutal’, Says Kevin Feige: ‘We’re Not Pulling Back’ – Exclusive Image

O altă parte importantă a miniseriei va fi sănătatea mentală a lui Marc Spector/Steven Grant. Personajul principal suferă de tulburare disociativă de identitate, adică are personalități multiple, cum am mai văzut de exemplu în Split. Chiar cel care il va interpreta, Oscar Isaac, a spus că vor trata cu mare atenție acest aspect și a descris miniseria ca fiind ”riscantă”. De asemena a mai declarat: 

Este un supererou obscur și lucrurile cu care ne confruntăm sunt foarte diferite. Dar pentru că este o miniserie, ci nu un film, nu există presiuni de genul : weekend-ul de debut trebuie să fie masiv. Putem să riscăm mai mult, să aducem acea calitate experimentală la o scară mai mare.

moon knight

„Moon Knight” era oricum o producție foarte așteptată, iar aceste declarații nu pot decât să bucure toți fanii Marvel. 

Miniseria va avea premiera în data de 30 martie pe platforma de streaming Disney+. 

VEZI ȘI: Reactia la Moon Knight si Lord of the Rings teaser

One Comment

  1. Pingback: Daredevil părăsește Netflix. Pe ce platformă va ajunge? - Inca Ceva

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *