J.J. Abrams a anunțat recent că un nou film ”Star Trek” va începe producția până la finalul anului. 

Încă nu s-au semnat contractele, dar J.J. Abrams spune că actorii din distribuția originală vor reveni și de asemenea vor fi introduse și personaje noi. 

Chris Pine, Zachary Quinto, Zoe Saldana, Simon Pegg, John Cho și Karl Urban au apărut prima dată în reboot-ul regizat de Abrams, în 2009. Aceștia au revenit pentru două sequel-uri, Into Darkness în 2013 și Beyond în 2016.

STAR TREK
John Cho, Zoe Saldana, Zachary Quinto, J.J. Abrams (jos), Chris Pine (sus), Anton Yelchin (decedat), Karl Urban, Simon Pegg

VEZI ȘI: New ‘Star Trek’ Movie to Reunite Chris Pine’s Crew

J.J. Abrams își va însuși doar rolul de producător. De regie se va ocupa Matt Shakman (WandaVision) iar de scenariu Josh Friedman (Avatar 2) și Cameron Squires (WandaVision).

Alături de Mission: Impossible, Star Trek este una dintre cele mai de succes francize ale Paramount. Studioul a mai explorat în ultimii ani, diferite idei și versiuni pentru o continuare a seriei de filme.

 La un moment dat se voia un ”Star Trek 4” cu un plot bazat, probabil, pe călătorie în timp, care să îi reunească pe Chris Pine și Chris Hemsworth, tatăl său în film. De asemenea și numele lui Quentin Tarantino, un fan hardcore al seriei, a fost atașat unui nou proiect Star Trek o bună perioadă de timp.

STAR TREK
Chris Pine, Chris Hemsworth

Paramount a programat filmul pentru 22 decembrie 2023, dar având în vedere că probabil producția nu va începe până la finalul anului, pot interveni destule schimbări.

VEZI ȘI: Denis Villeneuve vorbește despre partea a doua din Dune

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *