Avem noutăți din lumea serialelor. Mai exact Halo, serialul Paramount care va apărea pe 24 martie. Și Fallout, producția Amazon care abia începe să se pună pe picioare.

Ne apropiem de data de lansare a Halo și astfel încep să apară și mai multe materiale de promovare. Acum câteva săptămâni am primit și un trailer oficial care arată destul de interesant și high-budget.

În continuare au apărut 3 postere mai detaliate a unor personaje importante din serial. Natascha McElhone o va juca pe Dr. Catherine Elizabeth Halsey, omul de știință din spatele Proiectului Spartan-II care creează supersoldații modificați genetic. Iar celelalte două postere îi prezintă pe Bokeem Woodbine care îl va juca pe Soren și Yerin Ha pe Kwan Ha Boo.

Deși e clar de unde își trage inspirația, așteptați-vă la multă libertate creativă din partea serialului Paramount. De exemplu, a fost deja anunțat faptul că îi vom vedea fața lui Master Chief, jucat de Pablo Schreiber

Master Chief este personajul principal din jocuri, un supersoldat care, de la prima apariție din 2001 în prezent, nu a apărut niciodată fără cască.

halo
Master Chief

Chiar dacă serialul încă nu a apărut, Paramount a anunțat deja că Halo va avea și un sezon 2. Există deci încredere și entuziasm pentru acest proiect așa că nu ne rămâne decât să îi dăm o șansă atunci când apare pe 24 martie.

Noutăți despre Fallout

Trecem acum la Amazon și la propria sa producție bazată pe o serie populară de jocuri – Fallout. 

halo
Fallout

Serialul Fallout a fost anunțat acum 2 ani însă n-am primit prea multe detalii până acum. Se știa că producători executivi vor fi creatorii Westworld, Lisa Joy și Jonathan Nolan.

A fost anunțat astfel și primul actor implicat în Fallout, nimeni altul decât Walton Goggins. Nu se știe încă ce rol va interpreta acesta, dar zvonurile spun că va juca un Ghoul, adică un om care a suferit mutații în urma radiațiilor din universul Fallout.

halo
Walton Goggins

Serialul se află în pre-producție și nu are încă o dată de lansare. Dar aparent Amazon a pus roțile în mișcare deci ne putem aștepta la mai multe noutăți despre Fallout în perioada următoare.

VEZI ȘI: The Lord of The Rings: The Rings of Power – Reactie trailer + Discutie

2 Comentarii

  1. Pingback: Uncharted: un nou succes la box office pentru Sony - Inca Ceva

  2. Pingback: Amazon planuieste un serial God of War - Inca Ceva

Lasă un răspuns